邵东论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

Queen of My Heart

硕士生

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?注册

x

评分

捏捏 + 3

生产各类PP/PVC文具、包装袋:、防静电文件袋。QQ:1634805111
百度谷歌雅虎搜狗搜搜有道好搜中搜

硕士生

queen of my heart-西域男孩 中英文对照歌词
So here we stand In our secret place 与你依偎在我俩的秘密花园
Where the sound of the crowd Is so far away 喧扰尘嚣只在遥远的那一边
You take my hand And it feels like home 你执起我的手 带给我家的温暖
We both understand It's where we belong 我们都知道许诺一生才是你我的归属
So how do I say Do I say goodbye 可是该如何对你说 该如何向你告别
We both have our dreams 虽然你我都有未竟的梦想
We both wanna fly 虽然你我都想展翅高飞
So let's take tonight 就让这个夜晚
To carry us through 抚慰你我
The lonely times 每一刻孤寂的时光

I'll always look back As I walk away 当我离开时 一定会时时回头探望着你
This memory will last for eternity      与你的美好会议会永远深藏我心                                                       And all of our tears Will be lost in the rain 别离的伤心眼泪终究会在雨中消失
When I find my way back To your arms again 当我循着记忆的诡计 回到你的怀抱
But until that day You know you are 但是直到那一天 你就会真正明了 你是
The queen of my heart 我的亲亲宝贝

So let's take tonight And never let go 紧紧拥抱今晚吧 千万不要放手
While dancing we'll kiss Like there's no tomorrow 利用这支舞 与你像是没有明天似的拥抱着
As the stars sparkle down Like a diamond ring 夜空闪烁的星辰 就是对你承诺的钻石戒指
I'll treasure this moment Till we meet again 我要珍藏这一刻 直到你我再相逢
But no matter how far (no matter how far) 不论你离我有多远 (历经多少艰辛)
Or where you may be (where you may be) 无论你身在哪里(身在哪里)
I just close my eyes (just close my eyes) 我只要闭上眼睛(我只要闭上眼睛)
And you're in my dreams 你就出现在我的梦境
And there you will be 请在那儿守护着我
Until we meet 直到你我再相逢

I'll always look back As I walk away 当我离开时 一定会时时回头探望着你
This memory will last for eternity      与你的美好会议会永远深藏我心                                                       And all of our tears Will be lost in the rain 别离的伤心眼泪终究会在雨中消失
When I find my way back To your arms again 当我循着记忆的诡计 回到你的怀抱
But until that day You know you are 但是直到那一天 你就会真正明了 你是
The queen of my heart 我的亲亲宝贝

Oh yeah 哦,是的
You're the queen of my heart (queen of my heart) 你是我心中的皇后(心中的皇后)
No matter how many years it takes (queen of my heart) 无论时光如何流逝(心中的皇后)
I'll do it all to you Oh yeah (queen of my heart) 我会 全心爱你(心中的皇后)
Oh yes you are 哦,是的。你是
The queen of my heart 我心中的皇后
生产各类PP/PVC文具、包装袋:、防静电文件袋。QQ:1634805111

贵宾

无敌的小捏捏

好的外语歌曲
我都要回贴。。

硕士生

好歌,顶起

硕士生

很喜欢这首歌词